Royal Halı Gaziantep, mağlubiyeti unuttu

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Royal Halı Gaziantep, ligde çıktığı 4 lig maçı da kazanarak, taraftarını sevindirdi.
Royal Halı Gaziantep, mağlubiyeti unuttu

Sezona kadrosunu büyük oranda koruyarak başlayan mor-sarılı ekip, hem lig hem de FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda boy gösterdiği dönemlerde inişli-çıkışlı performans sergiledi.

Avrupa kupasında son 16'ya girebilmek için İtalya'nın Varese takımına karşı çıktığı son maçta rakibine yenilen Gaziantep ekibi, Avrupa macerasını tamamladı. Daha sonra lige odaklanan Royal Halı Gaziantep, peş peşe aldığı sonuçlarla taraftarını mutlu etmeye başladı.

Son olarak ligin 18. haftasında Galatasaray Odeabank ile yaptığı maçı 70-67 kaybeden Royal Halı Gaziantep, daha sonra çıktığı 4 maçtan da galibiyete uzanan taraf oldu. Sırayla Pınar Karşıyaka (83-83), Demir İnşaat Büyükçekmece (97-81), Pınar Karşıyaka (97-81) ve son olarak Beşiktaş Sompo Japan'ı (95-84) yenen Gaziantep temsilcisi, 34 puana ulaştı.

Puan sıralamasında 7'inciliğe yükselen Güneydoğu Anadolu temsilcisi, lider Anadolu Efes'in 4 puan gerisinden play-off çeyrek finaldeki iddiasını sürdürüyor.