Konyaspor'un transfer sorunu var mı, son bilgiler

Yeşil beyazlılarda ödemelerdeki sorun nedeniyle transfer yasağı geldi haberleri paylaşılmıştı ancak Anadolu Kartalı'nın sadece transfer tahtası kapalı. Gerekli ödemeleri yapılması durumunda transfer tahtası açılacak. Konyaspor'da lig başlayana kadar transferlerin biteceği öğrenildi.
Konyaspor'un transfer sorunu var mı, son bilgiler

TÜMOSAN Konyaspor'da gelecek sezonun planlaması devam ederken, kulüp ile ilgili gelen iddialar endişe oluşturmuştu. Yeşil beyazlıların UEFA'ya oyuncu ödemeleri nedeniyle ceza kestiği ve transfer yasağı geldiği haberleri yazılmıştı. Elde edilen bilgilere göre Anadolu Kartalı'na transfer yasağı gelmedi ancak ödemelerdeki gecikme ve şikayetler sonrası transfer tahtasının kapandığı öğrenildi.

transfer.jpg

YENİ İSİMLER GELECEK
Yeşil beyazlılar ödemeleri yapması durumunda tahta açılacak ve transferler yapılacak. Transferlerin ligin başlangıcına yetişmesi bekleniyor.Transfer tahtasını yeniden açmak için uğraşan yönetim, yeni sponsor gelirleri ve gönderilen oyuncuların ödemeleri gibi gelecek paralar ile bu sorunu aşmayı hedefliyor. Konyaspor'da hedef genç bir forvet, orta saha ve duruma göre bir isim daha yeşil beyazlılara gelebilir.

 Muhabir
Etiketler :