Konyaspor'un transfer hassasiyeti

Türkiye'de asrın doğal afeti sonrası ülkenin tek gündemi deprem olduğu için spor kulüpleri gündemin hassasiyetini bozmamak adına transfer duyurularında dikkatli davranılıyor.
Konyaspor'un transfer hassasiyeti

Yeşil beyazlılar sadece yardımlarıyla değil, sportif faaliyetler de hassas davranıyor. Konyaspor Alajendro Pozuelo ve Metehan Mert transferleri sonrasında Mahir Emreli'yi de sosyal medya hesaplarında paylaşım yapmayacak.

SADECE DEPREMZEDELER
Türkiye'de asrın doğal afeti sonrası ülkenin tek gündemi deprem olduğu için spor kulüpleri gündemin hassasiyetini bozmamak adına transfer duyurularında dikkatli davranılıyor. Konyaspor Alajendro Pozuelo ve Metehan Mert transferleri sonrasında Mahir Emreli'yi de sosyal medya hesaplarında paylaşım yapmayacak. Yeşil beyazlıların tek sosyal medya paylaşımı, depremzedeler üzerine.

STRATEJİ DEĞİŞMEYECEK
Spor haberleri ise yabancı basından gelen haber akışları ve özel bilgiler doğrultusunda öğreniliyor. Yönetimi şu anda deprem gündeminin hassasiyetinin değişmemesi adına tüm gelişmelerde bu stratejiyi kullanacak. Konyaspor'da oyuncular yalnızca Türkiye Futbol Federasyonu'na bildiriliyor. Fenerbahçe- Galatasaray- Beşiktaş ve Trabzonspor'da ise durum diğer kulüplerden biraz daha farklı.

SON TARİH 18 ŞUBAT
4 takım aynı zamanda borsada işlem gören 4 şirket (hisse senetleri) olduğu için takımdaki gelişmeleri yatırımcıya paylaşmak zorunda olduğundan KAP açıklamalarında takımdaki resmi durumları bildiriyorlar. Türkiye Futbol Federasyonu FIFA ile yazışmaları sonrasında 6 Şubat’taki transfer döneminin 18 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılması konusunda anlaşmaya varmıştı.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :