Konyaspor'un istediği Cicaldau'ya bir talip daha!

Konyaspor'da Alejandro Pozeulo'nun takımdan gitmesiyle skora direkt katkı yapacak bir 10 numara arayışı devam ediyor. Yeşil beyazlılar, Galatasaraylı Alexandru Cicâldău'ya teklifte bulunurken oyuncu ile ilgili eski takımı Craiova devreye girdi. Oyuncudan kısa sürede bir cevap bekleniyor.
Konyaspor'un istediği  Cicaldau'ya bir talip daha!

10 numara arayışını sürdüren TÜMOSAN Konyaspor'da yönetim Galatasaray'ın Rumen oyuncusu Alexandru Cicâldău'dan gelecek olumlu haberleri bekliyor. Sarı kırmızılılar ile Abdülkerim Bardakçı transferi sonrası iyi biri iletişim yakalayan yeşil beyazlılar, teknik heyetin de talebiyle Morutan ve Cicaldau arasındaki seçimi 26 yaşındaki oyuncudan yana kullandı. Konyaspor teklifini iletti.

cicaldau-konyaspor.jpg

CRAİOVA DA OYUNCUYU İSTİYOR
10 numara pozisyonu için Yunus Mallı hariç mutlak bir oyuncu daha almak isteyen Anadolu Kartalı'nda tüm çalışmasını Cicaldau üzerinde yaparken, oyuncu özelinde Başakşehir de masada bulunuyor. Diğer yandan oyuncu ile alakalı Rumen medyası ProSport bir haber yaptı. Site Cicaldau'yu yetiştiren Craiova'nın 23 numaralı futbolcuyu yeniden kadrosunda katmak için çalıştığını okuyucularına duyurdu.

cicaldau.png

"SÜPER LİGDE PARA SORUNU VAR"
Haberin detayında ise şu ifadelere yer verildi. "Alexandru Cicâldău için yurt dışı macerası daha cazip gelse de Craiova Başkanı Mihai Rotaru, Rumen futbolcunun Süper Lig kulüplerinin yaşadığı para sıkıntısını dikkate alıp teklifini kabul edeceğine güveniyor. Transferin gerçekleşmesi için
Rumen milli oyuncunun Türk kulübünde aldığı yıllık maaşın bir kısmını, yani 900.000 Euro'yu karşılamalıdır."

 Muhabir
Etiketler :