Konyasporlu Uche'nin tatil paylaşımları gündemde!

Geçtiğimiz sezon performansıyla ve sakatlığıyla gündeme gelen Konyasporlu Uche Ikpeazu, kendisine kulüp bul çağrısı yapıldı ve kamp kadrosuna yazılmadı. İskoçya'daki bir arkadaşının düğününe katılan Ikpeazu'nun paylaşımları "Uche'nin keyfi yerinde" söylemlerine neden oldu.
Konyasporlu Uche'nin tatil paylaşımları gündemde!

Konyaspor'un en sansasyonel ismi Uche Ikpeazu. Yeşil beyazlılara geçtiğimiz sezon başında İngiltere'den gelen Ikpeazu, performansıyla hayal kırıklığına uğratmış, uzun süren sakatlığı nedeniyle form tutamamıştı. 1 sene daha sözleşmesi olan 28 yaşındaki oyuncu sezon başlangıcında geliyorum mesajı verdi ancak Stanojevic oyuncuyu Konyaspor'un ilk ve ikinci kamp döneminde kadrosunda düşünmedi.

uche-1.png

Yönetim oyuncuya kendisine ve menajerine kulüp bulmasını istedi. Kulüpten alacakları olan ve yeşil beyazlıları FIFA'ya şikayet ettiği öğrenilen Ikpeazu, kendisine kulüp çağrısı yerine İskoçya'da bir arkadaşının düğününde eğlenirkenki fotoğrafını paylaşması tepki çekti. Transferle ilgili Kocaelispor'un ilgisi resmi teklife dönüşmezken, oyuncu ile ilgili bir tasarrufta bulunulmuyor. Süreç yakından izleniyor.

uche-2.png

 Muhabir
Etiketler :