Konyaspor'dan Stanojevic soruları cevapladı!

Stanojevic takımının son durumunu değerlendirdi. Tecrübeli Hoca Erzurum kampındaki ikinci hazırlık maçında alınan yenilgi, takımındaki son durum ve transfer ile ilgili açıklama yaptı. Stanojevic takımdan 7 oyuncunun gittiğini ve yerlerinin hızlı doldurulması gerektiğini söyledi.
Konyaspor'dan Stanojevic soruları cevapladı!

TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Corendon Alanyaspor ile oynanan maç sonrasında maç ile görüşlerini paylaştı. Stanojevic ilk yar ı takımını beğendiğini ancak ikinci yarı oyundan düştüklerini söyledi. Tecrübeli Hoca, “İlk yarıda rakibimize karşı oyunun üstünlüğünü kurduk ancak diğer yarı oyundan düştük ve basit hatalar yaptık. Bazı oyuncularımız lig değerine çıkmalı”

zaman-daraliyor-001.png

TRANSFER AÇIKLAMASI
Süper Lig’in başlamasına kısa süre kala transfer ile ilgili görüşlerini paylaşan Stanojevic, “Geçen sezona göre 7 oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık. Genç oyuncularla oynuyoruz ve takımımızda eksikler var. Zaman daralıyor. Uche planlarım arasında yer almıyor” dedi. Maçta sakatlık yaşayan Kahraman Demirtaş ile ilgili de konuşan Aleksandar Stanojevic oyuncu ile ilgili son durumu bilmediğini söyledi.

 Muhabir
Etiketler :