Konyaspor'da Serdar Dursun iddiaları

Konyaspor transfer döneminde forvet arayışlarına devam ederken, yeşil beyazlıların gündeminde Fenerbahçeli Serdar Dursun'un olduğu iddia edildi. Ancak Anadolu Kartalı'nda bu görüşme doğrulanmazken futbolcu tarafının maddi külfetinin fazla olması ve kariyer planı nedeniyle transferin gerçekleşme ihtimali mümkün gözükmüyor.
Konyaspor'da Serdar Dursun iddiaları

Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki günlerde başlayacak olan Konyaspor, transferde de vites arttırmaya hazırlanıyor. Anadolu Kartalı ilgili bugün sosyal medya üzerinden Fenerbahçe'nin forveti Serdar Dursun'un ile transfer görüşmeleri haberleri çıkmasına karşın transferin gerçekleşmesi pek mümkün gözükmüyor. Çünkü Serdar Dursun kariyeriyle ilgili Fenerbahçe'den gitmekten vazgeçti.

serdar.jpg

Tecrübeli oyuncu sarı lacivertlilerden gözden düştükten sonra ara transfer döneminde Rusya'nın Khimki takımıyla görüşmüş ve 2-2.5 Milyon Euro bandında transfer teklifi masada durmuş, transfer gerçekleşmemişti. Daha sonra 31 yaşındaki futbolcu için haziran ayının başında Fatih Karagümrük'ün de talip olduğu biliniyordu ancak İsmail Kartal'ın gelişi Serdar Dursun'u etkiledi.

kartal.jpg

Yurt dışında istediği teklifi alamayan, yurt içinde ise kararsız kalan Dursun, daha öncesinde birlikte çalıştığı İsmail Kartal'ın takıma gelmesi sonrasında yeniden çıkış yapmak isterken, Konyaspor ise Serdar Dursun görüşmesini doğrulamadı. Konyaspor'da ilk transfer hamlesinin iç transferde olması bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :