Konyaspor'da Pozuelo'nun ayrılış hikayesi

Pozeulo'da ilginç detay ortaya çıktı. Konyaspor'a gelmeden önce kulüpsüz kalan Pozuelo yeşil beyazlılardan 2.5 yıllık sözleşme istemişti. Konyaspor isteği kabul etmedi ve oyuncu 400 bin euroya evet dedi. İspanyol oyuncu beklenenden iyi performans sergileyince 1.4 milyon euro istedi. Bu sefer de Konyaspor bu fiyatı ödeyemedi.
Konyaspor'da Pozuelo'nun ayrılış hikayesi

Konyaspor'un geçen sezon 2. transfer döneminde sezon sonuna kadar takıma kattığı ve performansıyla alkış alan Alejandro Pozuelo, sözleşmesinin bitmesinin ardından takımda durması için ısrarcı olunmasına rağmen kalmamış ve Al Jazira'nın yolunu tutmuştu. Yeşil beyazlılarda 12 maçta 7 gole etki eden Matador oyuncunun takımdan ayrılmasının arkasında ilginç bir hikaye yattığı öğrenildi.

pozuelo.jpg

3.5 KAT FAZLASINI İSTEDİ
Konyaspor'a gelmeden önce ara transfer döneminde kulüpsüz olan ve yaşı ilerleyen Pozuelo, Konyaspor'a 2.5 yıllık imza atmak istemiş ancak yeşil beyazlılar önceki uzun kontratlarda yaşadığı sorunlar nedeniyle sezon sonuna kadar imza attırmıştı. 400 bin euroya oynayan Pozeulo beklenin çok üstünde bir performans sergiledi. Oyuncu gelecek sezon için 1.4 milyon euro talep etti, karşılanamadı.

 Muhabir
Etiketler :