Konyaspor'da Michalak gerçekleri!

Konyaspor'un kanat oyuncu Kondrad Michalak ile ilgili 3.5 Milyon Euro teklif kabul edilmediği daha sonra ise Eyüpspor ile prensipte anlaşıldığı iddiaları yazılmıştı. Oyuncu ilgili son bilgiler haberimizde.
Konyaspor'da Michalak gerçekleri!

Konyaspor'da önceki günlerde Kondrad Michalak ile ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı. Michalak için 3.5 Milyon Euro teklif geldiği ancak yönetimin bu teklifi kabul etmediği bilgisi teyit edilemedi. Mali olarak sıkıntılı günler geçiren Konyaspor'un böyle bir teklif teklifi karşısında hayır denilmesi beklenmiyor. Diğer yandan yeşil beyazlıların Polonyalı kanat oyuncusu için Eyüpspor resmi girişimlere başlamıştı.

konyaspor.jpg

MİCHALAK YERİNE AMPEM
Gelecek sezon Süper Lig'e çıkmak için güçlü bir kadro kurmayı amaçlayan İstanbul ekibi, Kondrad için girişimde bulunmuştu. Konyaspor 1 Milyon Euro oyuncu için isterken Eyüpspor 750 bin Euro teklif verdi ve pazarlığa geçilmişti. Ancak Eyüpspor daha sonra transferden vazgeçti ve görüşmeler sona erdi. İstanbul ekibi önceki gün Ganalı kanat futbolcu Prince Obeng Ampem'i transfer etti.

 Muhabir
Etiketler :