Konyaspor'da Çamdalı değişimi böyle anlattı

Konyaspor'da Sivasspor maçı sonrasında Ali Çamdalı yaşanan değişimi ve Fenerbahçe maçı hazırlıklarını dile getirdi. Empatinin çok önemli olduğunu belirten Çamdalı, "Genç ve dinamik bir ekiple çalışıyoruz. Oyuncuların hepsine tek tek dokunmaya çalıştık" dedi.
Konyaspor'da Çamdalı değişimi böyle anlattı

Konyaspor'da Sivasspor maçı sonrasında teknik heyetteki değişimle birlikte Fenerbahçe maçına genç teknik adam Ali Çamdalı çıktı. Çamdalı, beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe maçı bitiminde takımdaki değişim ve gelişim ile ilgili gelen soruya cevap verdi. Maçtaki yaşanacak olası aksiyonları futbolculara aktardığını belirten Ali Çamdalı, iletişim dilinin takıma katkı verdiğini belirtti ve düşüncelerini dile getirdi.

amdali-1.png
"EMPATİ ÇOK ÖNEMLİ"

Çamdalı, "Antrenmanlarda bütün oyunculara dokunmaya çalıştım aslında. Genç ve dinamik bir ekiple çalışıyoruz. Empati çok önemli. Oyuncuların hepsine tek tek dokunmaya çalıştık. Bence buğun işin sırrı bu oldu. Bu havayı yakaladık. İletişim çok güzel bir anahtar futbol camiasında. Bunu kullandık, oyunculara dokunup onlara sufleler vermeye çalıştık. Oyuncularım da en iyi şekilde direktifleri uyguladı" diye konuştu

 Muhabir
Etiketler :