Konyaspor transfer gündemi, Sağat'ın durumu

Sokol Çikalleshi’nin ardından bir golcü daha takıma kazandırmak isteyen TÜMOSAN Konyaspor’da Samsunsporlu Ahmet Sağat iddiaları geçti. Ancak oyuncunun transfer bedeli ve Konyaspor’un o bölge için harcamak istediği bedel karşılaştığında transfer ihtimali düşük görünüyor.
Konyaspor transfer gündemi, Sağat'ın durumu

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Konyaspor’da Samsunspor’un forveti Ahmet Sağat’ın ismi medyada geçti ve anlaştı iddiaları yayınlandı. Ancak Sağat’ın mali şartları yeşil beyazlılar için uygun değil. Aleksandar Stanojevic forvette birinci plan olarak Sokol Çikalleshi’yi görürken, yönetim Sokol’u destekleyecek bir yabancı oyuncuya bakıyor. Yerli golcülerin maliyetleri çok yüksek bulundu.

sagat.jpeg

SAĞAT GÜNDEMDE DEĞİL
Anadolu Kartalı’nın planında Sokol’dan daha az maliyetle anlaşabilecekleri yabancı, uygun olması durumunda ise yerli oyunculara gidilecek. Ahmet Sağat’ın güncel piyasa değeri 700 bin euro. Ekonomik şartlar gereği Konyaspor’un bu paraları ödemesi mümkün değil. Transfer planı değişmesı veya oyuncu tarafından büyük fedakarlık yapılması durumunda düşünebilir. Gündemde Sağat yok.

 Muhabir
Etiketler :