Konyaspor-Trabzonspor, Hasret sona eriyor!

24 günlük hasret sona eriyor. Trendyol Süper Lig 31. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Trabzonspor’u konuk edecek. Demirspor maçının ardından 3 haftalık aradan sonra Anadolu Kartalı taraftarının desteğini arkasına alacak. 20.30’da başlayacak mücadelede düdük Atilla Karaoğlan’da.
Konyaspor-Trabzonspor, Hasret sona eriyor!

Konyaspor taraftarlarıyla buluşuyor. Anadolu Kartalı milli ara sonrasında ligde 31. Hafta mücadelesinde sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Ligde ateş hattının hemen bir basamak üzerinde yer alan Fahrudin Omerovic’in talebeleri, bordo mavilileri yenerek yeniden çıkış yapmaya hazırlanıyor. İç sahada son 3 maçta 7 puan toplayan Konyaspor’da tek hedef 3 puanı kazanmak.

ic-sahada-esitlik-001.jpg


RAKİPTE EKSİK ÇOK

Anadolu Kartalı’nda Trabzon maçı öncesinde Adil Demirbağ’dan iyi haber gelirken Filip’in durumu belirsizliğini koruyor. Konuk takımda ise birçok eksik var. Abdullah Avcı Onuachu ve Enis Destan’dan faydalanamayacak. Maç öncesi stadyum doluluk verilerine göre yeşil beyazlıların müsabakaya ilgisi yüksek. 20.30’da başlayacak zorlu 90 dakikayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Maçla ilgili son bilgiler.


İÇ SAHADA EŞİTLİK

Konyaspor ve Trabzonspor, ligin 31. hafta mücadelesinde 3 Nisan Çarşamba günü 20.30'da kozlarını paylaşacak. İki takım Trendyol Süper Lig'de 46. randevuda buluşacaklar. İç sahada 30. kez rakibini ağırlayacak olan yeşil beyazlılar geride kalan müsabakalarda 7 kez galibiyetle 90 dakikayı tamamladı. 7 kez de bordo mavililer maç kazanırken, 15 kez iki takım puanları bölüşerek sahadan ayrıldılar.

eksik-ve-cezalilar-001.jpg
EKSİK VE CEZALILAR

Konyaspor-Trabzonspor maçı öncesinde iki takımdaki cezalılar ve sakatlıklar raporu çıkartıldı. Konyaspor’da ayak parmak kırığı olan Muhammet Demir ile uyluk sakatlığı bulunan Yasir Subaşı zorlu 90 dakikada forma giyemeyecek. Adil Demirbağ ise sakatlığını tamamen atlattı. Yeşil beyazlılarda kart cezalısı yok. Filip Damjanovic’in durumu ise netlik kazanmadı. Konuk Trabzonspor’da ise sakatlığı bulunan Hüseyin Türkmen, Paul Onuachu ve Mehmet Aydın yok. Enis Destan ise sarı kart cezalısı.

ic-sahada-esitlik.jpg
TARİHE GEÇEN SKORLAR

Konyaspor ve Trabzonspor 46. Kez karşı karşıya gelecek. Rekabette tarihe geçen maçlar ve tarihler;En Farklı Galibiyet (0 - 3) 25.01.2004
En Farklı Mağlubiyet (4 - 0) 19.10.1991
En Gollü Maç (3 - 4) Toplam 7 gol, 19.07.2020
En Gollü Beraberlik (3 - 3) Toplam 6 gol, 09.08.2003

hakemin-karnesi-iyi.jpg
HAKEMİN KARNESİ İYİ

Konyaspor, Karaoğlan ile kaybetmiyor. Anadolu Kartalı'nın Trabzonspor'u konuk edeceği mücadelede düdük Atilla Karaoğlan'da olacak. Konyaspor, Karaoğlan yönetiminde 8. maçına çıkacak. Geride kalan 7 müsabakada yeşil beyazlılar 5 galibiyet ve 2 beraberlik ile sahadan ayrıldı. Son maçta Konyaspor, Sivasspor'u 1-0 yendi. Konuk Trabzonspor ise ile Atilla Karaoğlan ile 12. maçına çıkacak. Geride kalan 11 müsabakada bordo mavililer 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 90 dakikayı tamamladı.

avci-fobisi-bitebilir.jpeg
AVCI FOBİSİ BİTEBİLİR

Konyaspor, Avcı fobisini bitirmeye çalışacak. Konyaspor ve Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek mücadele öncesinde bordo mavililerin Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yeşil beyazlılara karşı karnesi çıkartıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Başakşehir takımlarıyla Konyaspor'a karşı 23 maça görev alan Avcı, 13 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 9 beraberlikle maçları tamamladı. Anadolu Kartalı, Avcı'ya karşı en son galibiyetini 2007 de kazandı. Konyaspor grafiği terse çevirmek için maça çıkacak.
hasret-bitiyor-1.jpg

 Muhabir