Konyaspor kan kaybediyor!

Konyaspor ateşe yürüyor. Anadolu Kartalı, 34. haftada deplasmanda Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçtaki tek gol 86. dakikada Manaj'dan geldi. Yeşil beyazlılar 33. hafta sonrası 34. haftayı da boş geçti.
Konyaspor kan kaybediyor!

Trendyol Süper Lig 34. hafta mücadelesinde Konyaspor deplasmanda Sivasspor ile oynadı. Ateş hattından uzaklaşmak isteyen Anadolu Kartalı, aradığı golü bulamadı. Mücadelenin ilk yarısında Konyaspor topla daha çok oynayan takım olmasına karşın 45 dk isabetli şut bulamadan soyunma odasına girdi. Ev sahibi Sivasspor da kaleyi göremeden devreyi bitirdi. İkinci yarı daha hareketli geçti.

kose-1.jpg


GOL GELMEDİ

Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ikinci yarıda oyuncu değişikliklerine gitti. Ethemi hamlesi sonrasında yeşil beyazlılar daha üretken bir oyun sergiledi. Alassane NDao sağ kanattan gole yaklaştığı pozisyonu değerlendiremedi, Guilherme'nin ortasında Damjanovic'in kafa vuruşunda Nikolic gole izin vermedi. Maçın berabere bitmesi beklenirken sahneye Manaj çıktı.

rey.jpg


MANAJ SAHNEYE ÇIKTI

86. dakikada frikik yakalayan Sivasspor'da Manaj şut çekti, barajdan döndü. Manaj tekrar şut çekti ve takımını öne geçirdi. Konyaspor kalan dakikalarda gole cevap veremedi. Sarı kart sınırında maça çıkan Ethemi ve Sambou gördükleri kart nedeniyle cezalı durumuna düştü. Konyaspor 33. hafta sonrası 34. haftayı da boş geçiyor. Anadolu Kartalı 35. haftada sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

kose-2.jpg

 Muhabir
Etiketler :