Konyaspor eksikleriyle kazanmak istiyor!

Kritik maça saatler kaldı. Anadolu Kartalı, Süper Lig’de 34. Hafta mücadelesinde Sivasspor deplasmanına çıkacak. Karşılaşma öncesinde yeşil beyazlılardaki sakat ve cezalı futbolcunun fazla olması teknik heyetin elini zorlaştırdığı öğrenildi.
Konyaspor eksikleriyle kazanmak istiyor!

Konyaspor’da eksikler can sıkıyor. Anadolu Kartalı için kritik öneme sahip olan Sivasspor maçı öncesinde çok sayıda eksik var. Yeşil beyazlılarda Uğurcan Yazğılı ve Teenage Hadebe sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Anderson Niangbo ve Emmanuel Boateng’in oynaması beklenmiyor. Sakatlığını atlatan Muhammet Demir ise antrenman eksikliği bulunuyor.

omerovic.jpg


OYNAMAYACAK İSİMLER

Yeşil beyazlılarda Yasir Subaşı sezonu kapattığı açıklanmıştı. Diğer yandan Anadolu Kartalı’nda Sokol Cikalleshi, Valon Ethemi ve Bouly Junior Sambou sarı kart sınırında. 3 oyuncu Sivasspor maçında kart görmeleri halinde 35. Haftadaki Fenerbahçe maçında forma giyemeyecekler. Sivasspor cephesinde sakatlığı bulunan Hakan Arslan ile kart cezalısı Uğur Çiftçi ve Fode Koita maçta şans bulamayacak.

 Muhabir
Etiketler :