Konya'nın bilinen markası yeni şubesiyle hizmete girdi…Bu lezzet yoğun talep görüyor!

Konya’da burger ve pizzada bilinen markalardan olan ve 10 yılı aşkın süredir hizmet veren Vav Burger’in Şeker Şubesi hizmete açıldı. Bünyelerinde bulunan ürünlerden füme burgerin yoğun ilgi gördüğünü dile getiren Şeker Şubesi İşletme Sahibi Müge Tüzün, tandır ve isli etle hazırladıkları bu ürünün sıkça tercih edildiğini vurguladı.
Konya'nın bilinen markası yeni şubesiyle hizmete girdi…Bu lezzet yoğun talep görüyor!

Vav Burger bünyesinde uzun süre çalıştığını ve edindiği tecrübelerle kendi şubesini açtığını belirten Şeker Şubesi İşletme Sahibi Müge Tüzün, “Vav Burger’in Sakarya şubesinde 2 yıl çalıştım. 5 ay kadar da Yaka’daki steakhouse şubesinde hizmet verdim. Burada edindiğim tecrübeyle ustalığı öğrendim ve bütün şubeler için personeller yetiştirdim. Kendime ait de restoran açmak istedim. Markamızın kurucuları da franchising verdiği için bu şekilde Şeker mahallesine yeni bir şube kazandırmış olduk. Oğlum İsmail Tüzün ile birlikte burada hizmet veriyoruz” dedi.

muge-tuzun-ismail-tuzun-vav-burger.jpg

BURGER VE PİZZADA BİRÇOK ÇEŞİT VAR

Bünyelerinde burger ve pizzada birçok çeşit bulunduğuna dikkat çeken Müge Tüzün, “2024 yılı Nisan ayı içinde hizmete açıldık. Vav’ın 4. şubesini biz açmış olduk. Vav Burger işletmemiz ilk kurulurken burger üzerine açılmıştı. Daha sonra pizza, ıslak hamburger, kapalı burger, tandır burger ve füme burger bünyemize katıldı.” ifadelerini kullandı.

vav-burger-seker-subesi-6.jpg

FÜME BURGERE YOĞUN İLGİ

Vav markasına özel olan füme burgerin yoğun ilgi gördüğünü ve kendi şubelerinde de sıkça tercih edildiğini belirten Müge Tüzün, “Markamıza özel olan ve özenle hazırladığımız füme burgeri deneyenler çok beğeniyor. İçine tandır dışında isli et de koyuyoruz. İnceltilmiş hamuru kapatarak pişiriyoruz. Tazeliği ve lezzetiyle çok beğeniliyor.” dedi.

vav-burger-seker-subesi-5.jpg

KONYA’NIN YENİLİKÇİ MARKASI

Vav’ın Konya’nın sektörde en eski markalarından olduğunu ve birçok yeniliğe de öncülük ettiğini vurgulayan Müge Tüzün, “En kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Yenilikçi ürünler yapıyoruz. 10 yıl önce Konya’da bu tarz ürünler yapan marka yokken şehrimiz steak ürünlerini Vav markası ile tanıdı. Sabit müşterilerimiz bulunuyor. Aynı kişiler tekrar tekrar sipariş veriyor ya da restoranımıza geliyor. Çünkü yaptığımız ürün kaliteli ve lezzetli olduğu için insanlar aradıklarını burada bulabiliyor. Şeker şubesi olarak Yemeksepeti, Trendyol ve Migros Yemek’ten de sipariş alıyoruz.” şeklinde konuştu.

vav-burger-seker-subesi-3.jpg

ONLİNE SİPARİŞTE KAMPANYALAR MEVCUT

Online sipariş verenler için çeşitli kampanyalar yaptıklarını da dile getiren Müge Tüzün, “Açılmamızın ardından kısa süre geçmesine rağmen hem paket servisimizde hem de Google yorumlarında oldukça iyi durumdayız. Hızlı bir giriş yaptık. Herkesi lezzetlerimizi tatmaya Vav Şeker şubemize bekliyoruz. Paket servislerimizde de çeşitli kampanyalar ve indirimler uyguluyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

vav-burger-seker-subesi-7.jpg

vav-burger-seker-subesi-2.jpg

vav-burger-seker-subesi-4.jpg

vav-burger-seker-subesi-1.jpg

Etiketler :