Konya’da beklenmeyen veriler! Hava sıcaklığı tam 9 derece birden...

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya için bu haftaki hava tahminlerini açıkladı. Peki, bu hafta Konya’da hava nasıl olacak? Konya’da yağış bekleniyor mu? İşte detaylar…
Konya’da beklenmeyen veriler! Hava sıcaklığı tam 9 derece birden...

Konya’da bugün bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise 0 derece ile 6 derece arasında değişiklik gösterecek.

PERŞEMBE GÜNÜ YAĞMUR BEKLENİYOR

20 Şubat Salı günü hava çok bulutlu, en düşük hava sıcaklığı 0 derece iken en yüksek hava sıcaklığı 12 derece olacak. 21 Şubat Çarşamba günü hava çok bulutluyken, hava sıcaklıkları 1 ile 13 derece arasında değişiklik gösterecek. 22 Şubat Perşembe günü yağmur beklenirken, en düşük hava sıcaklığı 1, en yüksek hava sıcaklığı 13 derece olacak.

9 DERECE BİRDEN YÜKSELECEK

23 Şubat Cuma günü hava parçalı bulutlu, en düşük hava sıcaklığı 2, en yüksek hava sıcaklığı 15 derece olacak. Konya’da haftanın başında yaşanan en yüksek hava sıcaklıkları ile hafta sonu yaşanan en yüksek sıcaklıklar arasında 9 derece fark olacak.

konya-mgm-gov-tr-tahmin-tum-merkezler-aspx-15.png

 Muhabir
Etiketler :