Gaziantep Büyükşehir Belediyespor toparlanıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligde son 4 maçta 8 puan toplayarak yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor toparlanıyor

Ligin ilk 11 haftasını namağlup geçerek kulüp tarihinin en başarılı dönemini geride bırakan mavi-beyazlılar, daha sonraki istikrarsız grafiğin ardından çıkışa geçti. 

Ligde çıktığı son 4 maçta 2 galibiyet (Samsunspor, 1461 Trabzon), 2 de beraberlik (Karşıyaka, Boluspor) elde eden Gaziantep temsilcisi, 39 puana ulaştı. Zirvenin 11 puan uzağında kalan mavi-beyazlılar, puan cetvelinde 7. sırada bulunuyor. 

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki haftalarda kaybedilen puanlar nedeniyle sıralamada biraz geriye düştüklerini söyledi.

Ancak öncelikli hedefleri olan play-off için son haftalardaki puanların umut verdiğini dile getiren Açıkgöz, "Ligin tamamlanmasına 8 hafta kaldı. Zirveye yakınlaşmak adına önümüzdeki her maç final niteliğinde. Lige verilen arayı da iyi değerlendirip, yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.