Fethullah Gülen bu kez herkese beddua etti

FETÖ'nün firari lideri Fetullah Gülen son sohbet videosunda iyice çıldırdığını ortaya koydu. Gülen bu kez sadece hükümeti değil kendilerine destek vermeyen herkesi hedef alarak ağır beddualar etti.
Fethullah Gülen bu kez herkese beddua etti

yeni-haber-video-001.jpg

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari lideri Fetullah Gülen son sohbetinde yine ağır beddualar etti. 'Herkul.org' yerine kurdukları 'Özgür Herkül' isimli uydurma siteden paylaşılan sohbette Gülen bu kez sadece hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı değil kendilerine destek vermeyen herkesi bedduasına katarak hakaretler yağdırdı. İşte Gülen'in o bedduasından bir bölümü:

"Allahım eğer o derdest edenler bu işlerinde haklıysa, sen o okulları da o okullarda çalışanları da yerin dibine batır. İhlas yoksa, rıza-ı ilahi yoksa, aşk u iştiyak-ı ilahi yoksa, yerin dibine batır. Yok şayet karşı taraf bu mevzuda haksızlık yapıyor, masum insanların üzerine gidiyorsa -ey Rabb, Sen her şeyi görüyorsun, Semi'sin, Basîrsin- bunları yapan ve bu yapılanlar karşısında dilsiz şeytan gibi susan ne kadar insan varsa, evlerine ateşler sal, yerin dibine batır, en yakın zamanda kahr u perişan eyle. Kim olursa olsun, zırvasından zirvesine kadar hepsini yerin dibine batır Allahım!"