Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıştı hayatı değişti

Antalya'da, kocasının 7 yıl önce üzerine döktüğü kızgın yağın izlerini vücudunda taşıyan Acar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıştıktan sonra sıkıntılarından kurtuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanıştı hayatı değişti

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Zeliha Acar'ın üzerine, 7 yıl önce evinde uyuduğu sırada eşi A.G. tarafından kızgın yağ döküldü. 21 gün yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Acar'ın çocuklarına, yanık ünitesinde tedavi gördüğü sırada ablası baktı.

Ablasının, bir süre sonra, "Çık gel çocuklarını al. Ben bakamayacağım" demesi üzerine Acar, evlatlarını çocuk yuvasına teslim etmek zorunda kaldı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen eşinden ayrılan Acar, servis araçlarında şoförlük yaparak hayatını sürdürdü.

Yaklaşık 2,5 yıl süreyle çeşitli işlerde çalışan ve hayatını düzene koyan Acar, çocuklarını almak için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvurdu. Müdürlük yetkililerin incelemesinin ardından sürekli kontrol altında olmak üzere çocuklar anneye geri verildi.

"Bir gün mutluluktan ağlayacağım aklıma gelmemişti"

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Dünya Kadınlar Günü resepsiyonuna davet edilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışma imkanı bulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a derdini anlattığını ifade eden Acar, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız beni can kulağıyla dinledi. Doktorlarına talimat verdi. Benim için seferber oldular. Tedavim başladı. Kollarımda leke kalmayacağını duyunca büyük bir mutluluk yaşadım. Cumhurbaşkanı ile görüşmem hayatımın dönüm noktası oldu. Ne hayal ettiysem, ne istediysem hepsi oldu. Hep üzüntüden ağlamıştım. Bir gün mutluluktan ağlayacağım aklıma gelmemişti. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun."

Acar'a, Antalya Büyükşehir Belediyesince de eşya, giysi ve yemek yardımı da yapıldı.