Ak Parti Ereğli Teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu’nu ziyaret ederek, teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ak Parti Ereğli Teşkilatı çalışmalarını hızlandırdı

Başkan Dursun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aylar öncesinden seçim startını başlatmasının ardından Ereğli’de yoğun çalışmaların sürdüğünü söyledi.

ak-parti-eregli-teskilati-1.jpg

Son aylarda vatandaş, esnaf ve STK’larla buluşmaların arttığını bunun yanında masa başında da planlama ve koordinasyon çalışmalarının hız kazandığını söyleyen Başkan Dursun, “Davamızı, Ereğli’de en geniş sınırlara ulaştırmak için teşkilatımızla var gücümüzle çalışıyoruz. Konya’nın merkez ilçeleri hariç 150 bine yaklaşan nüfusuyla en büyük ilçelerinden olan Ereğli’de vatandaşlarımızla buluşarak dertlerini dinliyoruz ve sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Her hafta düzenlediğimiz Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızda teşkilatın çalışmalarını gözden geçiriyoruz ve yeni planlamalar yapıyoruz. Durmak yok yola devam düsturuyla davamızı en ücra köşelere taşıyarak ülkemizin daha hızlı kalkınması için çaba harcıyoruz” dedi. Başkan Dursun, daha sonra Koyuncuoğlu’na çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu söyleyen Genel Yayın Yönetmenimiz Koyuncuoğlu, Başkan Dursun ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. •SELÇUK ÖZKAN

Etiketler :