1922 Konyaspor'un varoluş hikayesi!

Sezona başlarken birçok belirsizlik ve ekonomik sorunlarla uğraşan 1922 Konyaspor, TFF 3. Lig, 3. Grup’ta bitime 1 hafta kala Fatsa ile oynadığı mücadeleden kazandığı 1 puanla ligde kalmayı garantiledi. Yavru Kartallar’daki pes etmeme hikayesi ve yaşanan gelişmeler haberimizde.
1922 Konyaspor'un varoluş hikayesi!

Yavru Kartal ligde kaldı. TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor, 29. Haftada sahasında Fatsa ile 0-0 berabere kaldı ve puanını 28’e çıkartarak bitime 1 hafta kala ligde kalmayı başardı. Sezona girerken futbolcu ve teknik heyette belirsizlikle başlayan ve ekonomik sorunlar nedeniyle birçok kez akıbeti tartışılan Konyaspor, teknik direktör ve yönetim değişikliğiyle pes etmedi.

varolus-hikayesi.jpg

BÜYÜK SEVİNÇ VARDI

Teknik Direktör Mehmet Yıldırım ve Başkan Osman Baharoğlu ile birlikte camiada takımın ligde kalması için verilen uğraş sonuç verdi ve Yavru Kartal camiayı üzmedi. Fatsa maçı sonrasında sahada büyük sevinç vardı. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim taraftarlarla kucaklaşarak sevince ortak oldular. 1922’de gelecek sezonun planlarına en kısa sürede başlanılacağı yönetimce dile getirildi.

 Muhabir
Etiketler :